Címlap Hírek Hulladékgyűjtő edények matricáinak ellenőrzése

Hulladékgyűjtő edények matricáinak ellenőrzése

Frissítés: az ellenőrzés a járványügyi veszélyhelyzet miattt szünetel.

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft veszélyhelyzeti rendkívüli intézkedéseit itt megtekinteti.

Tisztelt Lakosság!

A nógrádsipeki hullladékszállítási közszolgáltató - Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. - az adatbázisukban szereplő Ügyfelei részére megküldte a tavalyi év negyedik negyedéves (2019Q4) számlák mellett a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételére jogosító, 2020-as évre érvényes matricákat.

A matrica felhelyezésének menetéről tájékoztatták Önöket. A hulladéktárolók, edények, konténerek megjelölésére egy hónap türelmi időt hagytak, amely február végével lejárt, március 1-től elkezdték matricák, ezáltal a jogosultak ellenőrzését.

Munkatársaik a még jelöletlen edények tulajdonosait sárga színű figyelmeztető matrica felragasztásával tájékoztatják, hogy amennyiben az illető rendelkezik a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételére jogosító 2020. évre érvényes matricával, azt ragassza ki. Amennyiben azért nem tette ezt meg, mert nem kapott matricát, holott jogosult lenne arra, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal. Aki hulladékszállítási közszolgáltatási szerződéssel  nem rendelkezik, azért nincs matricája, az is keresse meg az ügyfélszolgálatot.

 

Ügyfélszolgálat:

Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft.
2100 Gödöllő, Dózsa György út 69.
+36 28 561 200
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ,

www.zoldhid.hu

 
Sajtóközlemény
Hirdetés
Hirdetés
Étlap
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Szavazások
Mit látna szívesen a honlapon?
 
Keresés