Címlap Hírek A Nógrádsipeki Zöld Falevelek a nyíregyházi döntőben

A Nógrádsipeki Zöld Falevelek a nyíregyházi döntőben

A környezetvédelem minden ember kötelessége, de a tapasztalatok sajnos nem ezt mutatják. Mégis egy kis reményt gyújtott a szívemben, amit Nyíregyházán, a”Rigó énekeljen” Kárpát-medencei Környezetvédelmi Csapatversenyen tapasztaltam.

Május 23-án és 24-én rendezték meg az 1. és a 2. osztályosok döntőjét. Öröm volt nézni az apróságokat, ahogy igyekeznek megoldani a feladatokat. A három forduló közötti szabadidőben pedig önfeledten fociztak, labdáztak és beszélgettek egymással. A legemlékezetesebb mégis az Állatparkban tett séta maradt számunkra, ahol olyan állatokat is láthattunk, amelyekről eddig még nem is hallottunk.

A nógrádsipeki iskola Zöld falevelek csapata a IV. helyezéssel, rengeteg hasznos ismerettel és élménnyel jött haza. A csapat tagjai: Balázs Bálint, Bozsó Blanka, Figura Zsanett, Gecse Bianka, Gergely Viktória és Langstadler Zsolt, valamint a tanító néni, Czele Bernadett.

A Nógrádsipeki Keresztény Általános Iskola és Óvoda tanulóinak a verseny döntőjében való részvételét a Pro Paedagogia Christiana Alapítvány támogatta.

 

Thumbnail image

 
Sajtóközlemény
Hirdetés
Hirdetés
Étlap
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Szavazások
Mit látna szívesen a honlapon?
 
Keresés