Címlap Ügytipusok Telepengedélyezés

Telepengedélyezés


 

Ügyintézés:

Az egyéni és társas vállalkozások - a 2009. március 31. napján hatályba lépő a telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint a telepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól szóló 358/2008. (XII.31.) Korm. rendelet szerint - a székhelyük szerint illetékes Kistérségi Jegyzőtől kérhetik a tevékenységük végzésére jogosító telepengedély kiadását.

A már meglévő, működő telepengedéllyel rendelkező telepek esetében az engedélyek bármilyen jellegű módosítását szintén a Kistérségi Jegyzőtől kérhetik az engedélyesek.

A nógrádsipeki székhellyel rendelkező vállalkozások székhelyük alapján a Szécsényi Kistérséghez tartoznak, így a fentiek alapján Szécsény Város Jegyzőjéhez (3170 Szécsény, Rákóczi út 84. szám) kell a telepengedély kiadása vagy bármilyen jellegű módosítása iránti kérelmüket benyújtaniuk.

Bővebb információt az alábbi linken találhat:

http://www.szecseny.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=372&Itemid=188

A bokori, cserhátszentiváni és kutasói székhellyel rendelkező vállalkozások székhelyük alapján a Pásztói Kistérséghez tartoznak, így a fentiek alapján Pásztó Város Jegyzőjéhez (3060 Pásztó, Kölcsey út 35. szám) kell a telepengedély kiadása vagy bármilyen jellegű módosítása iránti kérelmüket benyújtaniuk.


Vonatkozó jogszabályok:

-    A telepengedély, illetve a telep létesítésének bejelentése alapján gyakorolható egyes termelő és egyes szolgáltató tevékenységekről, valamint a telepengedélyezés rendjéről és a bejelentés szabályairól szóló 358/2008. (XII. 31.) Kormány rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet)


 

 

 
Sajtóközlemény
Hirdetés
Hirdetés
Étlap
Hirdetés
Hirdetés
Szavazások
Mit látna szívesen a honlapon?
 
Keresés